• Tel: 0784.011.180
  • @: vanzari@vilelamunte.ro
  • Deschis L-V::9:00 la 18:00

vanzare vile comarnic

Complex inchis de Case individuale P+1 localizate la numai o ora de Bucuresti, pe DN1, si la 10 km de Sinaia una dintre cele mai importante statiunii montane din Romania. Arhitectura moderna a caselor cu volumetrie simpla si linii moderne de design, te va surprinde placut, finisaje de exceptie si echipamente de ultima generatie
Arhitectura moderna a caselor cu volumetrie simpla si linii moderne de design, te va surprinde placut, finisaje de exceptie si echipamente de ultima generatie.
Caracteristici: 2 Dormitoare + Living open space cu bucatarie + 2 Bai + Curte proprie de aproximativ 300 mp + Loc de parcare inclus.

Eficienta energetica ridicata costuri 0 pentru consumator (nici un cost pentru consumul de energie electrica si gaz), vilele sunt dotate cu pompe de caldura si panouri fotovoltaice.

Tip constructie: Planseu beton + BCA, inclusiv la etaj Tabla Lindab Izolatie cu vata bazaltica + Instalatie termica si electrica +  Incalzire in pardoseala Panouri solare 5 KW si Pompa de caldura inclus.

Variante de achizitie:
- 80.000 euro tva inclus;

Ce ne recomanda: Cele 3 proiecte amplasate in Brasov, Mamaia Nord si Neptun.

Pentru mai multe detalii, disponibilitati si/sau schite, asteptam un telefon sau email:

 0784.011.180 

 0749.149.292

 

  • Vile la munte;
  • Vile Comarnic;
  • Vanzare Vile Comarnic ;

schite si imagini localizare

comarnicinterior1
comarnicinterior2
comarnicinterior3
comarnicinterior4
comarnicinterior5
vilecomarnic1
vilecomarnic2
vilecomarnic3
vilecomarnic4
vilecomarnic5
vilecomarnic6